Ο Παναγιώτης Δημητράς στο τρίτο επεισόδιο «Οι Πραγματικότητες της Χώρας μας»

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς προγραμμάτων με τίτλο «Οι Πραγματικότητες της Χώρας μας» θα συζητηθούν οι υποθέσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο Παναγιώτης Δημητράς στο τρίτο επεισόδιο «Οι Πραγματικότητες της Χώρας μας»

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς προγραμμάτων με τίτλο «Οι Πραγματικότητες της Χώρας μας» θα συζητηθούν οι υποθέσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά της Ελλάδας στο ΕΔΔΑ.

Το τρίτο επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς προγραμμάτων με τίτλο «Οι πραγματικότητες της Χώρας μας» που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF) στην πλατφόρμα Zoom θα μεταδοθεί την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022.

Καλεσμένος του τρίτου επεισοδίου, που θα μεταδίδεται ταυτόχρονα ζωντανά στο κανάλι του ABTTF στο YouTube και τη σελίδα στο Facebook, θα είναι ο Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) μια από τις κορυφαίες ΜΚΟ με το έργο της στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Δικτύου Εφαρμογής (EIN) με έδρα το Στρασβούργο, το οποίο δραστηριοποιείται ως προς την εφαρμογή των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) από τα κράτη μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Στο πρόγραμμα με τη μορφή άμεσων ερωτήσεων και απαντήσεων θα συζητηθεί η κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των μεταναστών, των μειονοτήτων και άλλων ευάλωτων ομάδων, καθώς και οι υποθέσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά της Ελλάδας στο ΕΔΔΑ. Σε αυτό το πλαίσιο θα συζητηθούν οι λόγοι της μη εφαρμογής των αποφάσεων του ΕΔΔΑ από την Ελλάδα για την Ομάδα Υποθέσεων Μπεκίρ Ουστά και Λοιποί που περιλαμβάνει τους συλλόγους της Τουρκικής κοινότητας Δυτικής Θράκης, την Υπόθεση της Στέγης του Μακεδονικού Πολιτισμού καθώς και οι καινούργιες υποθέσεις στο ΕΔΔΑ όσον αφορά τις παράνομες επαναπροωθήσεις των μεταναστών στο Αιγαίο.

Διαδικτυακή Σειρά Προγραμμάτων: «Οι Πραγματικότητες της Χώρας μας», 3ο Επεισόδιο
Ημερομηνία: 27 Ιανουαρίου 2022

Ώρα: 15.00-15.15 (με ώρα Ελλάδος, GMT+2)

Ακολουθεί ο σύνδεσμος για να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα ζωντανά στο Zoom:

https://us06web.zoom.us/j/89119733998?pwd=MGY2LzJLMmoxZWp2Y2dBMGY2enZvdz09

Το επεισόδιο θα μεταδίδεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ABTTF:

https://www.youtube.com/channel/UChLtrbLlSmnqiGwmUQ5hmXg

https://www.facebook.com/ABTTF-Avrupa-Bat%C4%B1-Trakya-T%C3%BCrk-Federasyonu-939989616164959

Benzer Haberler

HAKKIMIZDA

ÇINAR FM, Gümülcine'den yayın yapan Batı Trakya Türk Azınlığı'nın tek dernek ve haber radyosudur.

Daha önce farklı bir isimle çalışan radyo 30 Nisan 2010'da ÇINAR Derneği tarafından satın alındı. Bu tarihten itibaren baştan sona yenilenerek, yepyeni ve farklı bir anlayışla ÇINAR FM olarak yayın hayatına devam etmektedir.

ÇINAR FM, Batı Trakya'da Müslüman Türk Azınlık mensupları tarafından kurulan ÇINAR Derneği'nin büyük fedakârlıklarla ve gönüllülük esasına göre yayın hayatını sürdürmeye çalışan bir KAMU hizmetidir. Derneğimize destek vererek sesimizin daha güçlü bir şekilde duyurulmasına katkıda bulunabilirsiniz.

Türkçe ve Yunanca haber bültenleri, haber ve tartışma programları yanısıra, eğitsel ve kültürel programlar da sunan radyo, bir haber, kültür ve bilgi radyosu olmaya yönelik gayretlerini sürdürmektedir. Uluslararası müzik de çalan ÇINAR FM, Batı Trakya Türk Azınlığı'nın ilk ve tek dernek/topluluk ve haber radyosu özelliğini taşımaktadır.

Hep birlikte daha güçlü daha sesli daha dinamik bir Çınar FM için elele. Bu radyo sizin, bu radyo hepimizin...

Çınar FM 91.8
© 2024 Çınar FM 91.8
KÜNYE
Çınar FM 91.8 - Haber radyosu
Sahibi: Çınar Derneği
Genel Sorumlu: Cengiz ÖMER
Yayın ve Reklam Koordinatörü: Necat AHMET
Adres: A. Manesi 5, Komitini 69100, GREECE
Tel: +30 25310 26001
E-posta: cinarfm91.8@gmail.com
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
CINAR FM 91.8 - Ενημερωτικός Ραδιοφωνικός Σταθμός
Ιδιοκτησία: Σύλλογος "Ο Πλάτανος"
Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής: Ζενγκίς ΟΜΕΡ
Συντονιστής Προγραμμάτων και Διαφημίσεων: Νετζάτ ΑΧΜΕΤ
Διεύθυνση: Α. Μάνεση 5, Κομοτηνή 69100
Τηλ: +30 25310 26001
Ηλ. Διεύθυνση: cinarfm91.8@gmail.com